top of page

Vánoční balzám na srdce

Napadla nás taková „Vánoční“ myšlenka, jak přiblížit dětská srdce lidem z domova důchodců, jejichž srdce jsou v těchto dnech pod obrovskou dekou…










Lidem chybí přímý kontakt, živý zpěv, zvuk lidského hlasu… Proto bychom rádi alespoň na dálku nahráli dětský zpěv, hlas, říkanky, scénku nebo jen obyčejný vzkaz jednou větou… prostě cokoliv, co by mohlo udělat radost a poslat to našim seniorům v domově důchodců.



Prostudovali jsme GDPR podmínky některých MŠ a ZUŠ a došli jsme k tomu, že jediná bezpečná cesta je nahrát příspěvek přímo na stránky dané školy (a nebo na FB jestli máte) – to je kryté souhlasem rodičů. Potom nám pošlete pouze ODKAZ NA PŘÍSPĚVEK NA VAŠICH STRÁNKÁCH a my jej použijeme jako pouhý PROKLIK na stránkách MAP, které poslouží čistě jako SBĚRNÁ STRÁNKA NA PROKLIKY. Koncový uživatel se nakonec vždy dostane na vaše stránky, které máte ošetřené v GDPR.


Nemusíte nic složitého nacvičovat, stačí zaznamenat na foťák nebo na mobil jako video jakýkoliv příspěvek a zveřejnit jej na vašich webových stránkách.

Pravidla příspěvku:

  1. Délka max 3 min (pokud to jde…)

  2. Co nejlepší zvuk zvládnete – pozor na rušivé hluky okolo

  3. Co nejlepší obraz – určitě si přisviťte scénu co to jde

  4. Úsměv, úsměv, úsměv

Pokud potřebujete pomoci s nahráváním příspěvku (máme profi kameru i s chlapem), kontaktujte nás a domluvíme se na možnostech nahrávky.

Postup zveřejnění

  1. Nahrajte příspěvek na vaše webové stránky

  2. Pošlete nám na email mapkrnovsko@gmail.com odkaz na váš příspěvek do 18. 12.

  3. My jej umístíme na MAP sběrné stránce – zde potřebujeme pouze FOTKU BUDOVY vaší MŠ anebo LOGO

  4. Kliknutím na odkaz (foto budovy. Logo) se senioři dostanou přímo na příspěvek na vašich stránkách

  5. Senioři budou mít vždy podporu sociálních pracovníků, kteří jim pomůžou

Moc se těšíme na vaše příspěvky plné života a přejeme vám hromadu energie, balík trpělivosti a přehršel svátečního pokoje do posledních týdnů před vánocemi!

17 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Revize RVP

bottom of page